Ελάτε να γλυκάνουμε την καραντίνα και να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά, με ένα απολαυστικό και εύκολο cheesecake.

Η παίκτρια του Master Chef Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, προτίμησε τα προϊόντα από το Φίλεμα της Λέλας  για να απογειώσει το cheesecake!!!

Συνταγή:
Υλικά για 4 μπολάκια:
100 gr Μπισκότα ότι έχουμε
30 gr βούτυρο
1  κ.γ  κανέλα
1 κ.γ σιρόπι βανίλιας
Για τη κρέμα:
200 gr κρέμα τυρί
100 gr κρέμα φυτική
1 κ.γ σιρόπι βανίλιας
80 gr άχνη
Για το γαρνίρισμα:
Μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού χωρίς ζάχαρη ¨Το Φίλεμα της Λέλας¨   

Εκτέλεση:
Σπάμε τα μπισκότα με το χέρι μας ή σε μπλέντερ, τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και την κανέλα και τα στρώνουμε στα μπολάκια μας.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τη φυτική κρέμα μαζί με τη κρεμά τυρί, την άχνη και τη βανίλια και την απλώνουμε πάνω στα μπολάκια με το μπισκότο. Τοποθετούμε τα μπολ στο ψυγείο για 20 λεπτά. Σερβίρουμε με μαρμελάδα ή το γλυκό  κουταλιού χωρίς ζάχαρη, πάντα από ¨Το Φίλεμα της Λέλας¨.