Σχετικά με την COCHLEA GARDEN

Η εταιρεία με έδρα το Κρίνος Σερρών ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές του 2012. Με αγάπη, φροντίδα και επαγγελματισμό, άρχισε την καλλιέργεια των σαλιγκαριών σε εγκαταστάσεις με προηγμένες μεθόδους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, προκειμένου να πετύχει την ποιοτική εκτροφή τους.
Το εκτροφείο βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση οκτώ στρεμμάτων ανοικτού τύπου, όπου εκτρέφονται τα σαλιγκάρια τύπου Helix Aspera Μaxima.
Με τις άριστες συνθήκες διαβίωσης (θερμοκρασίας, υγρασίας, σκίασης) που ενισχύονται από το ευνοϊκό κλίμα των Σερρών και ειδικότερα από το μικροκλίμα της περιοχής, έχει επιτευχθεί η ξεχωριστή ποιότητα των σαλιγκαριών και της παραγόμενης βλέννας.
Η συγκομιδή της βλέννας γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που προστάζει η Ελληνική Νομοθεσία και ο ΕΟΦ. Είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παράγει βλέννα σαλιγκαριού και μία από τις λιγοστές στην Ευρώπη.
Αφού γίνει η συγκομιδή της βλέννας μεταφέρετε σε εργαστήριο παρασκευής καλλυντικών όπου και γίνονται οι κρέμες. Το εργαστήριο όπου παρασκευάζονται τα προϊόντα είναι επισήμως εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων και καλλυντικών με πιστοποίηση καλής παραγωγικότητας (GMP) και λειτουργεί σύμφωνα με όλες τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το παρακάτω αρχείο :