Το Eυζωΐας Γη σας παρουσιάζει αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα τις προσφορές που είναι σε ισχύ καθώς και προσφορές οι οποίες είναι προγραμματισμένες να “τρέξουν” στο επόμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα στο τέλος υπάρχει ένα αρχείο με το ιστορικό των προσφορών που έχουν “τρέξει”.

Τρέχουσες Προσφορές :


Τίτλος Εκτπτωτικό Κουπόνι -20% Όροι και προϋποθέσεις: Κάνε την παραγγελίας σου άνω των 25€ και  μέχρι 31/7 και  πάρε κουπόνι -20% για όλες τις επόμενες παραγγελίες σου μέχρι 31/12/2021 . Ισχύς: από 16/7 έως: 31/7
Δωρεάν Μεταφορικά για τον μήνα Ιούλιο με αγορές άνω των 29,99€ Δωρεάν Μεταφορικά για τον μήνα Ιούλιο με αγορές άνω των 29,99€ .  Αξία αντικαταβολής 2,00€ ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας. Η προσφορά  ισχύει  για την Ελλάδα.

Δωρεάν μεταφορικά για Κύπρο με αγορές άνω των 80€  (στην αξία δεν περιλαμβάνονται  το κόστος  μεταφοράς και  τα έξοδα αντικαταβολής)

31-7-2021
Συνεργασία με εταιρεία Edenred (ticket restaurant) Δώρο ticket restaurant με αγορά επιλεγμένων προϊόντων.Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα  σταλθεί ενημέρωση επιβεβαίωσης  μέσω e-mail. Η προσφορά ισχύει μόνο για πελάτες λιανικής. Συνεχής

Ιστορικό Προσφορών : Ιστορικό Προσφορών

  : H  εξαργύρωση των ticket restaurant γίνεται στο δίκτυο συμβεβλημένων  καταστημάτων της Edenred.

Η προσφορά από το Eυζωΐας Γη αφορά αποκλειστικά την παροχή (δώρου) προς τους πελάτες μας και δεν αφορά την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.