Υλικά:

  •  5 μπούτια κοτόπουλο,
  •  1 φλιτζάνι Φυστικοβούτυρο ελληνικός Καρπός
  •  2 κρεμμύδια
  •  500 ml χυμός  ντομάτας,
  •  1 κ.γλ. κάρυ,
  •  3 κ.σ. ελαιόλαδο,
  •  αλάτι-πιπέρι,
  •  1 πρέζα ζάχαρη

Εκτέλεση:

  1. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο.
  2. Προσθέτουμε τα μπούτια και τα μαγειρεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
  3. Συνεχίζουμε βάζοντας το χυμό ντομάτας, το κάρυ και τη ζάχαρη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 20 λεπτά.
  4. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το φαΐ να σιγοβράσει  για λίγο  ακόμα.
  5. Τέλος προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο, σβήνουμε τη φωτιά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.