Υλικά:
- 5 μπούτια κοτόπουλο,
- 1 φλιτζάνι Φυστικοβούτυρο ελληνικός Καρπός
- 2 κρεμμύδια
- 500 ml χυμός ντομάτας,
- 1 κ.γλ. κάρυ,
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο,
- αλάτι-πιπέρι,
- 1 πρέζα ζάχαρη
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τα μπούτια και τα μαγειρεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Συνεχίζουμε βάζοντας το χυμό ντομάτας, το κάρυ και τη ζάχαρη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 20 λεπτά.
- Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το φαΐ να σιγοβράσει για λίγο ακόμα.
- Τέλος προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο, σβήνουμε τη φωτιά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.