Σχετικά με την Εταιρεία

Η οικογενειακή επιχείρηση KOTTATIS NATURAL MASTIC PRODUCTS ιδρύθηκε το 2012 από 2 αδέλφια τον ΒΑΣΙΛΗ & ΜΑΝΟ ΚΩΤΤΑΤΗ στο μεσαιωνικό οικισμό Πυργί στο μεγαλύτερο μαστιχοχώρι της Χίου, στην καρδιά της παραγωγής της μαστίχας. Δραστηριοποιείται στην παρασκευή, μεταποίηση και εμπορία προϊόντων μαστίχας.

Σε όλα τα προϊόντα χρησιμοποιείται γνήσιο μαστιχέλαιο Χίου και φυσική μαστίχα σε συνδυασμό με αγνές φυτικές πρώτες ύλες! Τα προϊόντα KOTTATIS είναι απαλλαγμένα από: χημικά, διοξίνες, πετρελαιοειδή & συντηρητικά.

Η μυστική συνταγή της Ομορφιάς και της Γεύσης είναι εκεί έξω, εκεί που ήταν πάντοτε στους καρπούς της Ελληνικής γης: στη μοναδική μαστίχα της Χίου, στο ελαιόλαδο, στους χυμούς των φρούτων, των λαχανικών και των δημητριακών, στα αιθέρια έλαια, στα βότανα της Μεσογείου. Συμβαδίζοντας πάντα με τις ανάγκες της αγοράς και τους γοργά αναπτυσσόμενους ρυθμούς της εποχής μας η οικογενειακή επιχείρηση KOTTATIS ενημερώνεται για τις πρόσφατες εξελίξεις στον τεχνολογικό & παραγωγικό τομέα έχοντας πάντα υπόψη την μελέτη, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.