Σχετικά με τη Laurus Nobilis

Η Laurus Nobilis είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2010, με σκοπό τη παραγωγή φυσικών καλλυντικών  με βάση τα αγνά υλικά και με μεγάλη αγάπη στο χειροποίητο και ποιοτικό προϊόν. Η ιστορία της άρχισε φτιάχνοντας σαπούνια και κηραλοιφές για τους ίδιους και τους φίλους τους. Τα προϊόντα είχαν τόσο μεγάλη απήχηση, που αποφασίσανε να κάνουνε ένα βήμα παραπέρα.

Μετά από αρκετό πειραματισμό και έρευνα δημιουργήθηκε η Laurus Nobilis. Αυτό που σίγουρα βοήθησε είναι οι ευνοϊκές συνθήκες που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια στο χώρο των καλλυντικών από αγνά φυσικά υλικά. Έτσι σήμερα η εταιρεία παράγει σαπούνια, κηραλοιφές και άλατα. Επίσης διαθέτει πακέτα δώρων με προϊόντα της, ένας τέλειος τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας, καθώς επίσης και προϊόντα για είδικές περιπτώσεις, όπως βαφτίσεις, γάμους και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Συστατικά

 Όλα τα προϊόντα της Laurus Nobilis είναι φτιαγμένα με μεράκι, είναι μοναδικά, πρωτότυπα, πολυτελείας και χρησιμοποιούνται για την προσωπική υγιεινή, καθαριότητα, φρεσκάδα και υγεία. Στόχος είναι να αναδειχθεί το φυσικό χειροποίητο σαπούνι σαν αγνό παραδοσιακό προϊόν.

Κάποιες πληροφορίες για τα σαπούνια:

Η βάση είναι η φυτική γλυκερίνη η οποία προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα.

  • Για αρωματισμό χρησιμοποιούνται αυθεντικά αιθέρια έλαια, φυσικά αρωματικά φυτά, βότανα και χυμοί φρούτων, όλα ευεργετικά για το δέρμα.
  • Ο χρωματισμός επιτυγχάνεται μόνο απο φυσικές φυτικές χρωστικές ουσίες.
  • Έχουν εξαιρετικά καλές αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αλλά και απορρυπαντικές ιδιότητες.
  • Είναι 100% οικολογικά και βιοδιασπώμενα και δεν αφήνουν απόβλητα.
  • Για την παρασκευή τους δεν έγιναν ποτέ δοκιμές σε ζώα.
  • Κατά τη χρήση τους τα σαπούνια αφήνουν στο σώμα πλούσιο κρεμώδη αφρό που διεγείρει τις αισθήσεις, αναδύουν αρώματα και αποπνέουν αέρα πολυτέλειας.