Σχετικά με “Το Φίλεμα της Λέλας”

Η εταιρεία “Το Φίλεμα της Λέλας” αποτελείται από τον Γιώργο και τη Σοφία από το Κιάτο Κορινθίας. Το 2012 ξεκινήσανε να δημιουργούνε τα προϊόντα τους αφιερωμένα στα παιδιά τους και την μαμά τους, τη Λέλα.

Η διαδικασία που φτιάχνουνε τα προϊόντα τους είναι ακριβώς όπως η παραδοσιακή: μικρές κατσαρόλες, σιγανή φωτιά, φρέσκα φρούτα και μπόλικη αγάπη!

Παρασκευάζονται μαρμελάδες, τσάτνεϊ, γλυκά κουταλιού και σάλτσες υψηλής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά από φυσικά φρέσκα υλικά.

Η εταιρεία είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα προϊόντα από 100% φυσικά φρέσκα υλικά χωρίς προσθήκη συντηρητικών, χρωστικών και τεχνητών γλυκαντικών.

Στο εργαστήριό της τηρούνται όλοι οι σύγχρονοι κανονισμοί ασφάλειας και ποιότητας παραγωγής που πιστοποιούνται από τους οργανισμούς LETRINA S.A. και COSMOCERT.

Τα προϊόντα της διαθέτουν σύγχρονες προδιαγραφές και εξάγονται σε διάφορες χώρες: Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Λετονία, Πολωνία, Μπαχρέιν και Κύπρο.

Δοκιμάζονται συνέχεια νέες ιδέες και γεύσεις και προσφέρεται η τεχνογνωσία και εμπειρία της για τη δημιουργία νέων προϊόντων σε επαγγελματίες (φασόν).