Σχετικά με την Εταιρεία

Η mouro superfoods είναι μια νέα εταιρεία πώλησης και μεταποίησης νωπών βιολογικών φρούτων αρώνιας.

Λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, σε έκταση 20 στρεμμάτων καλλιεργείται η πρώτη ύλη της mouro superfoods, η αρώνια, με όλες τις  προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις της βιολογικής γεωργίας. Στα κτήματά μας καλλιεργούμε επιλεγμένα φυτά «αρώνια μελανόκαρπη» ποικιλίας Viking.

Η καλλιέργεια αναπτύσσεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ενώ τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα που απαιτούν οι σύγχρονοι κανονισμοί καλλιέργειας superfoods.

Εμείς καλλιεργούμε και παράγουμε βιολογική αρώνια, ενώνοντας τον κόπο και τις ιδέες μας για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας από καρπό βιολογικής αρώνιας.

Η φιλοσοφία μας είναι να παράγουμε και να διαθέτουμε στην αγορά τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα με κύριο συστατικό την αρώνια.

Στόχος μας είναι να εντάξουμε όλα τα πολύτιμα οφέλη του superfood αρώνια στην καθημερινότητά μας απογειώνοντας το πρωινό μας, γλυκά, πιάτα ορεκτικών, οινογευσίες, μέσα από απλά καθημερινά προϊόντα που όλοι καταναλώνουμε όπως χυμό, αποξηραμένη, αφέψημα, μαρμελάδα, άλειμμα, γλυκό κουταλιού και σιρόπι .

Πρόκειται για προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, τα οποία ξεχωρίζουν για τα μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά αλλά και για τις ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτουν.

Βασικός μας στόχος είναι η παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας στην ελληνική αγορά αλλά και σε αγορές του εξωτερικού. Μέχρι στιγμής διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε πάνω από 50 σημεία πώλησης στην Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε χώρες του εξωτερικού. Ο καρπός της αρώνιας συλλέγεται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα από τα φυτά μας φροντίζοντας για την άμεση μεταποίησή του ώστε να μην αλλοιωθούν οι ωφέλιμες ιδιότητες του.

Ο βιολογικά πιστοποιημένος καρπός έχει μεταποιηθεί σε βιολογικά πιστοποιημένα εργαστήρια και έχει συσκευαστεί σε καλαίσθητες συσκευασίες που εγγυώνται την ποιότητα αυτού του βασιλιά των superfoods. Όλα τα προϊόντα μας φροντίζουμε ώστε να παράγονται και να συσκευάζονται ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα επιστημονικά πρωτόκολλα που χρειάζονται, καθώς και τις διεθνείς πιστοποιήσεις που απαιτούν οι σύγχρονοι κανονισμοί τροφίμων.

Όλοι οι συνεργάτες μας φροντίζουν ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη μεταποίηση των καρπών της αρώνιας με τις ιδανικότερες συνθήκες επεξεργασίας Η επιλογή των εργαστηρίων έγινε με γνώμονα την υγιεινή και τον παραδοσιακό τρόπο μεταποίησης σε μικρή κλίμακα, ώστε να επιτύχουμε την παραδοσιακή σπιτική γεύση και ποιότητα, καθώς φροντίζουμε για το ιδανικό ποιοτικό, υγιεινό και γευστικό αποτέλεσμα, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα.