Για την γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας έχουμε επιλέξει την ΕΛΤΑ Courier και την ACS.

Επίδοση Παραγγελίας

Η επίδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται στο διάστημα των (2-5) εργάσιμων ημερών. Σε περιπτώσεις όπου ο προορισμός αποτελεί κάποια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, τότε η παράδοση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 5 ημέρες.

Δωρεάν μεταφορικά από 45,00€ ( ανεξαρτήτου βάρους)

 Μεταφορικό κόστος 2,50 € ( ανεξαρτήτου βάρους)

Αξία αντικαταβολής : 2,00€

Παραδόσεις στην Κύπρο

*ΜΕ ΕΛΤΑ Courrier ή ACS :

Παραγγελίες με αξία άνω των 80 ευρώ.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Παραγγελίες με βάρος έως 2 Kg και αξία κάτω των 80 ευρώ.

Το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 16,15 ευρώ.

Παραγγελίες με βάρος άνω των 2 kg και αξία κάτω των 80 ευρώ.

Το κόστος ανέρχεται στα 16,15 ευρώ για τα 2 πρώτα Kg. Κάθε extra Kg κοστίζει 2,85 ευρώ.

Αξία αντικαταβολής : 2,5€

Για καλύτερη ενημέρωση, η εταιρεία «ΜΙΧΑΗΛ Γ. ΜΠΟΓΑΣ–ΘΕΟΦΑΝΗΣ Γ. ΚΟΡΛΟΣ Ο.Ε.». συμβουλεύει τον ΠΕΛΑΤΗ αν επιθυμεί, έπειτα από σημείωση του στη παραγγελία, να ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς από την εταιρεία «ΜΙΧΑΗΛ Γ. ΜΠΟΓΑΣ–ΘΕΟΦΑΝΗΣ Γ. ΚΟΡΛΟΣ Ο.Ε.» για το ακριβές ύψος του κόστους αποστολής.

Η εταιρεία «ΜΙΧΑΗΛ Γ. ΜΠΟΓΑΣ–ΘΕΟΦΑΝΗΣ Γ. ΚΟΡΛΟΣ Ο.Ε.» και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον αγοραστή στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχηρά γεγονότα ή σε γεγονότα που ξεφεύγουν από τον έλεγχό της. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας.

Σημειώνεται επίσης ότι το κόστος μεταφοράς είναι αυτό που ορίζει κάθε φορά η τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρείας μεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. Οι εν λόγω συνεργάτες μας είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις χρεώσεις αποστολής, οι οποίοι δύνανται να μεταβάλλουν τις τιμές οποτεδήποτε.

Η εταιρεία «ΜΙΧΑΗΛ Γ. ΜΠΟΓΑΣ–ΘΕΟΦΑΝΗΣ Γ. ΚΟΡΛΟΣ Ο.Ε.» δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τέτοια μεταβολή των τιμών και οι παραπάνω τιμές αποτελούν τις σημερινές ισχύουσες τιμές, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του συνεργάτη μας.

Σε περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου βάρους υπάρχει η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, αποστολής των με μεταφορική, με στόχο το χαμηλότερο κόστος μεταφορικών. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, αλλά ισχύει η κατάθεση στην τράπεζα και η πληρωμή με πιστωτική κάρτα.