Σχετικά με την Terra Fyllida

Η Terra Fyllida δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων,  διαθέτει μια γκάμα καινοτόμων προϊόντων με gourmet χαρακτήρα  και παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταποίησης και τυποποίησης σε παραγωγούς που θέλουν να αναδείξουν τα προϊόντα τους.

Βρίσκεται στην Νέα Ζίχνη στην καρδιά του κάμπου των Σερρών, ανάμεσα στο Μενοίκιο και το Παγγαίο όρος, σε απόσταση μόλις 26 χλμ από την πόλη των Σερρών, 108 χλμ από τη Θεσσαλονίκη και 32 χλμ από τον κόμβο Κ28 της Εγνατίας Οδού (κόμβος Αμφίπολης).

Η γη της Φυλλίδας (Terra Fyllida) μέσα από το μύθο της,  ενέπνευσε την Terra Fyllida να ξεκινήσει ένα γαστρονομικό ταξίδι στη μεσογειακή διατροφή, ως λάτρεις των μανιταριών δημιούργησε μια σειρά εκλεκτών προϊόντων αναδεικνύοντας την υψηλή διατροφική τους αξία .

Όλα τα προϊόντα της Terra Fyllida παράγονται, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, ή χρωστικές ουσίες, ενώ μπορούν να συνοδέψουν γευστικές επιλογές, αλμυρές ή γλυκές, σε καθημερινά ή βραδινά τραπέζια, ικανοποιώντας κάθε γούστο, από τα πιο απλά έως τα πιο εκλεπτυσμένα!

«Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η χρήση αγνών φρέσκων υλικών, η σωστή διαχείριση τους από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό και οι αυστηροί κανόνες υγιεινής ».

Στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Νέα Ζίχνη Σερρών, εφαρμόζεται το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 και φροντίζει ότι όλοι οι προμηθευτές της είναι πιστοποιημένοι με τα ανάλογα πρότυπα HACCP και ISO.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας :

TERRA FYLLIDA – Παρουσίαση Προϊόντων