ΥΛΙΚΑ

  • 400g τυρί κρέμα
  • 250g κρέμα γάλακτος
  • 35% λιπαρά
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • ½ νεροπότηρο χυμό λεμόνι
  • 1 πακέτο μπισκότα βανίλιας
  • 200g βούτυρο λιωμένο
  • 400g Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Πλευρώτους με Αμύγδαλο & Άρωμα Βανίλιας Terra Fyllida

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπήστε στο μίξερ το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα.
Προσθέστε το χυμό λεμονιού ώστε να έχετε ένα ομοιόμορφο πηχτό μίγμα.
Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο multi μέχρι να γίνουν σκόνη.
Λιώστε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά προσθέστε τα μπισκότα και ανακατέψτε καλά.
Στρώνετε το μίγμα σε στρογγυλή φόρμα με τσέρκι Φ26 και πατάτε καλά με την ανάποδη πλευρά ενός κουταλιού μέχρι να ισιώσει και να γίνει συμπαγές.
Στρώνετε από πάνω τη κρέμα τυριού και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Αφού στερεοποιηθεί απλώνετε το Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Terra Fyllida ομοιόμορφα και αφαιρείτε το τσέρκι.
Είναι έτοιμο. Κόβετε κομμάτια. Το σιρόπι του γλυκού θα ρέει σε κάθε κομμάτι.