Μια νοστιμότατη & εύκολη συνταγή από την Simply Greek

Υλικά:

  • 1 κιλό πατάτες
  • 300gr Βούτυρο
  • 2 φιλέτα μοσχαρίσια
  • Ελαιόλαδο
  • 1 βαζάκι Μαύρη Ελιά & καρύδι (Simply Greek)
  • Αλάτι-πιπέρι

 

Εκτέλεση:

  1. Τρυπήστε τις πατάτες σε διάφορα σημεία
  2. Τυλίξτε την κάθε μία με αλουμινόχαρτο και ψήστε στο φούρνο
  3. Όταν ψηθούν, βγάλτε από τον φούρνο & το αλουμινόχαρτο.
  4. Σκάψτε την κάθε πατάτα αδειάζοντας σε ένα μπολ το «ψωμί» της πατάτας.
  5. Πατήστε να λιώσετε την πατάτα. Ανακατέψτε το βούτυρο.
  6. Προσθέστε 2-3 μεγάλες κουταλιές Μαύρη Ελιά με Καρύδι & ανακατέψτε καλά.
  7. Ψήνουμε το μοσχάρι σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι.
  8. Σερβίρουμε το κρέας μαζί με τον πουρέ μας.