Μια νοστιμότατη & εύκολη συνταγή από την Simply Greek
Υλικά:
- 1 κιλό πατάτες
- 300gr Βούτυρο
- 2 φιλέτα μοσχαρίσια
- Ελαιόλαδο
- 1 βαζάκι Μαύρη Ελιά & καρύδι (Simply Greek)
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Τρυπήστε τις πατάτες σε διάφορα σημεία
- Τυλίξτε την κάθε μία με αλουμινόχαρτο και ψήστε στο φούρνο
- Όταν ψηθούν, βγάλτε από τον φούρνο & το αλουμινόχαρτο.
- Σκάψτε την κάθε πατάτα αδειάζοντας σε ένα μπολ το «ψωμί» της πατάτας.
- Πατήστε να λιώσετε την πατάτα. Ανακατέψτε το βούτυρο.
- Προσθέστε 2-3 μεγάλες κουταλιές Μαύρη Ελιά με Καρύδι & ανακατέψτε καλά.
- Ψήνουμε το μοσχάρι σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι.
- Σερβίρουμε το κρέας μαζί με τον πουρέ μας.