Υλικά :
- 4 κομμάτια φιλέτο χοιρινό για σνίτσελ
- Τσάτνεϊ (Chutney) Μανιτάρι Κόλιανδρος – Μπαχάρι 160 gr
- ελαιόλαδο
- διαφανή μεμβράνη
- Λίγο σπάγκο
Εκτέλεση:
- Παίρνουμε 4 κομμάτια φιλέτο χοιρινό για σνίτσελ απλώνουμε στην επιφάνεια του κάθε ενός chutney κόλιανδρο μπαχάρι και τα τυλίγουμε σε ρολάκια.
- Έπειτα τα τυλίγουμε μέσα σε μεμβράνη σφιχτά σαν καραμέλα για να πάρουν σχήμα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Στη συνέχεια τα ξετυλίγουμε και τα δένουμε με σπάγκο για να μη χάσουν το σχήμα του κατά το ψήσιμο.
- Με λίγο ελαιόλαδο τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μέχρι να ροδίσουν και μετά τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά να ψηθούν καλά μέχρι μέσα.
Σερβίρουμε με γραβιέρα Νάξου, σταφύλια και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.
Καλή όρεξη!!