Υλικά :

  • 4 κομμάτια φιλέτο χοιρινό για σνίτσελ
  • Τσάτνεϊ (Chutney) Μανιτάρι Κόλιανδρος – Μπαχάρι 160 gr
  • ελαιόλαδο
  • διαφανή μεμβράνη
  • Λίγο σπάγκο

 

Εκτέλεση:

  1. Παίρνουμε 4 κομμάτια φιλέτο χοιρινό για σνίτσελ απλώνουμε στην επιφάνεια του κάθε ενός chutney κόλιανδρο μπαχάρι και τα τυλίγουμε σε ρολάκια.
  2. Έπειτα τα τυλίγουμε μέσα σε μεμβράνη σφιχτά σαν καραμέλα για να πάρουν σχήμα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  3. Στη συνέχεια τα ξετυλίγουμε και τα δένουμε με σπάγκο για να μη χάσουν το σχήμα του κατά το ψήσιμο.
  4. Με λίγο ελαιόλαδο τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μέχρι να ροδίσουν και μετά τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά να ψηθούν καλά μέχρι μέσα.

 

Σερβίρουμε με γραβιέρα Νάξου, σταφύλια και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Καλή όρεξη!!