Υλικά:
- 6 μπουτάκια κοτόπουλο
- 1 Σάλτσα barbeque 125 gr της Κοιν.Σεπ. Έρκυνας.
- Αλεύρι ή κορν φλάουρ
- Λάδι για το τηγάνι
- 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση :
- Πλένουμε τα μπουτάκια του κοτόπουλου. (Μπορούμε αν θέλουμε ,αντί για μπουτάκια να βάλουμε φτερούγες κοτόπουλου).
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Τα πανάρουμε με το αλεύρι ή το κορν φλάουρ.
- Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα
- Τέλος ρίχνουμε μέσα στο κοτόπουλο την σάλτσα barbeque και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 5λεπτά να τραβήξει.
- Το βάζουμε σε πιατέλα με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
Σερβίρετε με ρύζι ή πατάτες τηγανητές ,με πουρέ ή πράσινη σαλάτα.
Καλή σας Όρεξη!!!!