Υλικά:

  • 6 μπουτάκια κοτόπουλο
  • 1 Σάλτσα barbeque 125 gr της  Κοιν.Σεπ. Έρκυνας.
  • Αλεύρι ή κορν φλάουρ
  • Λάδι για το τηγάνι
  • 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση :

  1. Πλένουμε τα μπουτάκια του  κοτόπουλου. (Μπορούμε αν θέλουμε ,αντί για μπουτάκια να βάλουμε φτερούγες κοτόπουλου).
  2. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
  3. Τα πανάρουμε με το  αλεύρι ή το κορν φλάουρ.
  4. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα
  5. Τέλος ρίχνουμε μέσα στο κοτόπουλο την σάλτσα barbeque και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 5λεπτά να τραβήξει.
  6. Το βάζουμε σε πιατέλα με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι

Σερβίρετε με  ρύζι ή πατάτες τηγανητές ,με πουρέ ή πράσινη σαλάτα.

Καλή σας Όρεξη!!!!