ΥΛΙΚΑ
- Παπαρδέλες (ανάλογα με τα άτομα)
- 10 μανιτάρια (πλευρώτους ή Portobello κομμένα σε φέτες)
- κρασί λευκό (για σβήσιμο)
- λάδι τούφας
- 350ml κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις παπαρδέλες.
- Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε λίγο από το λάδι τρούφας να κάψει και κόβουμε τα μανιτάρια.
- Αφού βράσουν τα μακαρόνια τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στην άκρη.
- Ρίχνουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι και αφού πάρουν σκούρο χρώμα τα σβήνουμε με κρασί.
- Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το λάδι τρούφας στο τηγάνι με τα μανιτάρια.
- Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά και ύστερα το ρίχνουμε στα μακαρόνια. Αφού αποφασίσουμε να τα σερβίρουμε, τα βάζουμε σε πιάτο και γαρνίρουμε με λάδι τρούφας.