ΥΛΙΚΑ

  •  Παπαρδέλες (ανάλογα με τα άτομα)
  •  10 μανιτάρια (πλευρώτους ή Portobello κομμένα σε φέτες)
  •  κρασί λευκό (για σβήσιμο)
  •  λάδι τούφας
  •  350ml κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζουμε τις παπαρδέλες.
  2. Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε λίγο από το λάδι τρούφας να κάψει και κόβουμε τα μανιτάρια.
  3. Αφού βράσουν τα μακαρόνια τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στην άκρη.
  4. Ρίχνουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι και αφού πάρουν σκούρο χρώμα τα σβήνουμε με κρασί.
  5. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το λάδι τρούφας στο τηγάνι με τα μανιτάρια.
  6. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά και ύστερα το ρίχνουμε στα μακαρόνια. Αφού αποφασίσουμε να τα σερβίρουμε, τα βάζουμε σε πιάτο και γαρνίρουμε με λάδι τρούφας.