Περιγραφή
Για μια μερίδα φέρνουμε σε βρασμό (90 βαθμούς C) 500ml νερό. Προσθέτουμε 125 γρ. προϊόντος και λάδι της αρεσκείας μας. Ανακατεύουμε στην αρχή χαμηλώνοντας τη φωτιά. Στα 10 λεπτά το βγάζουμε από τη φωτιά και περιμένουμε να απορροφήσει όλα τα υγρά πριν το σερβίρουμε.
Μπορείτε να προσθέσετε κάποιο τριμμένο τυρί (όπως κεφαλοτύρι ή πεκορίνο), ή λίγο στραγγιστό γιαούρτι.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.